Hesabım
    ‘Queen Sono’: Netflix’in Güney Afrika Dizisine İlk Bakış!

    Netflix, Güney Afrika'da geçen ‘Queen Sono'nun ilk görselini yayınladı

    Netflix, Güney Afrika yapımı ilk dizisi Queen Sono’nun lansmanını yaptı. Başrolünde Pearl Thusi’ye yer veren dizinin çekimleri 2019 içerisinde başlıyor.

    Komedi dram türündeki Queen Sono, komedyen yönetmenler Kagiso Lediga ve Tamsin Andersson'ın imzasıyla yaratıldı. Konu olarak, Güney Afrika gizli servisinde görev yapan bir gizli ajanın maceralarını takip eden dizi, genç kadının, yoksul Afrikalıların hayatlarını iyileştirmek için yaptıklarını ekrana taşıyacak. Her türden suça karşı savaş açan kadın, kişisel hayatında da bir dizi sorunla boğuşacak.

    Dizinin yaratıcıları projeyle ilgili olarak şunları söyledi: “Bu orijinal yapımı Netflix ile birlikte yarattığımız ve Güney Afrika hikayesini global izleyiciye ulaştırabileceğimiz için çok heyecanlıyız. Queen Sono’nun dünyanın bu bölümünden harika hikayelerin çıkması için kapı açacağına inanıyoruz.”

    Queen Sono, dizinin başrol oyuncusu Pearl Thusi ile yaratıcıları Lediga ve Andersson’ı buluşturan ikinci dizi oldu. Üçlü daha önce romantik komedi türündeki "Catching Feelings" dizisinde de birlikte çalıştılar. Dizi, beklemedikleri birinin hayatlarına girmesiyle hayatları altüst olan bir çifti takip etti.

    Netflix’te izleyici karşısına çıkacak Queen Sono’nun prömiyer tarihi henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top