Hesabım
    ‘Stargirl’e 3 Yeni Karakter Daha Eklendi

    DC dizisi ‘Stargirl’, Tigress, Sportsmaster ve Dragon King karakterlerine kavuştu

    DC karakterlerinden uyarlanan Stargirl’ün oyuncu kadrosuna 3 yeni isim daha eklendi. Dizide Tigress, Sportsmaster ve Dragon King karakterlerine sırasıyla Joy Osmanski, Neil Hopkins ve Nelson Lee hayat verecek. Kadroya yakın zamanda Henry Thomas da eklenmişti.

    Stargirl’ün başrolünde Brec Bassinger boy gösterecek. Dizinin senaryosunu Geoff Johns kaleme alacak. Hikaye, zeki ve atletik bir genç kız olan Courtney Whitmore’u takip edecek. Annesinin yeniden evlenmesiyle bunalıma giren Courtney, ailenin Los Angeles’tan Nebraska’ya taşınmasıyla iyice içine kapanır. Courtney yeni okuluna ve arkadaşlarına alışmaya çalışırken annesinin yeni eşinin büyük sırrını keşfeder: Üvey babası aslında eski bir süper kahraman çırağıdır. Süper kahraman kostümünü ele geçiren Courtney sıradışı bir maceraya atılacaktır. Dizinin yapımcılığını ünlü yapımcı Greg Berlanti yürütüyor.

    Stargirl, DC Universe platformunda izleyici karşısına çıkacak. Yakın dönemde platformda yayınlanacak diziler arasında "Titans", "Young Justice: Outsiders", "Doom Patrol" ve "Swamp Thing" var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top