Hesabım
    Darren Criss Artık LGBT Bir Karakteri Oynamayacağını Açıkladı

    'American Crime Story'nin Darren Criss'i, bundan sonra eşcinsel bir karakteri canlandırmayacağını söyledi

    Son dönemde "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story"nin kadrosunda izlediğimiz Darren Criss, bundan böyle eşcinsel bir karakteri canlandırmayacağını açıkladı.

    Hem "American Crime Story"de hem de "Glee"de gay karakterlere hayat veren Criss, “muhteşem yazılmış bazı karakterler var ancak artık gay bir adamın rolünü çalan hetroseksüel adam olmak istemiyorum” dedi. Queer karakterleri oynamayı gerçekten çok sevdiğini söyleyen Criss, artık bunu yaparken kendisini rahatsız hissettiğini ekledi.

    Amerika’da yürütülen GLAAD raporuna göre, bu yıl en büyük beş kanalda yayımlanan 857 Amerikan dizisinin yalnızca 75’inde LGBTQ karaktere yer verildi. Bu son 14 yılın rekoru olarak kaydedildi.

    The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story'deki performansıyla en iyi erkek oyuncu dalında Altın Küre'ye aday gösterilen Criss ekranda "Transformers: Robots in Disguise", "Eastwick", "Little White Lie" gibi dizilerde boy gösterdi. Ünlü aktör beyazperdede ise "Midway", "All You Ever Wished For" ve "Girl Most Likely" gibi filmlerde rol aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top