Hesabım
    Seth MacFarlane’den ‘The Orville’ İtirafı

    Seth MacFarlane'in açıklamalarına göre ‘The Orville’in 2. sezonu iddialı geliyor

    Bilim kurgu komedi dizisi The Orville 2. sezon hazırlıklarını sürdürürken dizinin yaratıcısı ve başrolü Seth MacFarlane yeni sezonla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

    The Family Guy’ın yaratıcısı Seth MacFarlane, The Orville’in 2. sezonu sorulduğunda, yeni sezonun eskisinden çok daha sağlam bir şekilde geldiğini söyledi. Yeni sezonla ilgili korkularının olduğunu açıklayan MacFarlane, bir dönem, ileride anlatacak hikaye bulamamaktan çekindiğini söyledi.

    Us Weekly’e konuşan ünlü oyuncu şu açıklamalarda bulundu: “Yepyeni bir sezona başlamak çok ürkütücü çünkü o zamana dek gurur duyduğunuz bir yığın bölüm yazmışsınız ve şimdi tüm bunları yeniden yapmanız gerekiyor. Kafanızın bir köşesinde sürekli ‘Lanet olsun, tüm hikayeleri tükettik, geriye bir şey kalmadı’ şeklinde korkunç bir düşünce oluyor.”

    MacFarlane ikinci sezonun çok daha iyi ve iddialı olduğunu ise şu sözlerle müjdeledi: “Bu sezonun eskisinden daha büyük kalibrede olacağını söylemekten mutluluk duyuyorum. Geçen yıl çıkardığımız işlerle gurur duyuyorum ancak her zaman, her sezonun daha büyük ve daha iyi olmasını istersiniz ve bu sezon kesinlikle bunu karşılıyor. İnsanların, dizinin nasıl genişlediğini ve kendisini bulduğunu görünce çok şaşıracaklarını düşünüyorum.

    Başarısız uzay gemisi U.S.S. Orville'in maceraları konu edinen dizinin kadrosunda MacFarlane'e Adrianne PalickiPenny Johnson Jerald, Scott Grimes ve Halston Sage eşlik ediyor.

    The Orville’in 2. sezonu 30 Aralık’ta FOX ekranlarında başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top