Hesabım
    ‘Black Mirror’ın 5. Sezonu Yolda!

    Charlie Brooker, ‘Black Mirror’ın 5. sezonuyla ilgili konuştu

    Netflix

    Black Mirror’ın sürpriz interaktif bölümü “Bandersnatch”, 5. sezonla ilgili soru işaretlerinin doğmasına neden olmuşken dizinin yaratıcısı Charlie Brooker'dan yeni sezona dair yeni açıklamalar geldi.

    Geçtiğimiz Cuma günü prömiyer yapan “Bandersnatch”in 5. sezona ait bir bölüm olmadığı kesinleşmiş durumda. Black Mirror evreninin ilk filmi olan yapım, 5. sezonun gelip gelmeyeceği konusunda kafa karışıklığı yaratmışken Brooker son röportajında yeni sezon üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Brooker’ın yanı sıra Netflix’ten de bir kez daha “5. sezonun daha önce açıklandığı üzere 2019’da yayınlanacağı” duyurusu geldi.

    Brooker, The New York Times’a verdiği röportajda “5. sezonda, distopik ve negatif olanlar yerine daha optimist bölümler ve hikayeler üzerinde çalışıyoruz. Diziyi bizim için ilginç kılmaya devam etmek istiyoruz” diyerek yeni sezonda hikayelerin karanlık tarafının törpüleneceğini duyurmuş oldu.

    Black Mirror: Bandersnatch, Netflix platformunda izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. İlk interaktif film olma özelliğini taşıyan yapım, 5 saati aşkın bir süreye sahip. Hikaye akışının izleyicinin tercihleri üzerinden şekillendiği Bandersnatch, 5 farklı finale sahip.

    Black Mirror'ın 5. sezonu 2019'da Netflix'te gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top