Hesabım
    ‘Big Little Lies’ın 2. Sezon Tarihi Nicole Kidman'dan Geldi

    Nicole Kidman, ‘Big Little Lies’ın 2. sezon prömiyerini duyurdu

    HBO

    Big Little Lies’ın 2. sezonu Haziran’da prömiyer yapacak. CNN’in yılbaşı yayınına katılan başrol oyuncusu Nicole Kidman, merakla beklenen ikinci sezonun muhtemelen 2019 Haziran’ında geleceğini açıkladı.

    Nicole Kidman ve eşi Keith Urban, geçtiğimiz akşam yayınlanan “New Year’s Eve Live with Anderson Cooper and Andy Cohen” aldı programa katıldı. Kidman, sunucunun Big Little Lies’ın 2. sezonunun ne zaman başlayacağını sorması üzerine “Haziran gibi görünüyor. Sanırım Haziran’da” dedi. Kidman ayrıca ikinci sezon kararını almalarındaki en büyük etkenin izleyici ilgisi olduğunu açıkladı.

    Ekran yolculuğuna mini dizi olarak başlayan ve 2017’nin en hit dizilerinden birine dönüşen Big Little Lies’ın senaryosunu David E. Kelley kaleme almış; yönetmen koltuğu ise “Wild” ve “Dallas Buyers Club” filmlerinin yönetmeni Jean-Marc Vallée’ye emanet edilmişti. Dizi ilk sezonunda, bir cinayet soruşturmasının ortasında kalan üç kadının hikayesini işlerken senaryo Liane Moriarty’nin romanından uyarlanmıştı.

    Big Little Lies’ın ikinci sezonunda oyuncu kadrosuna usta oyuncu Meryl Streep katılıyor. Kadroda Streep ve Kidman'a, Reese WitherspoonShailene WoodleyZoe KravitzLaura DernAdam ScottDouglas SmithKathryn Newton ve Mo McRae eşlik ediyor.

    Big Little Lies’ın 2. sezonu Haziran'da HBO ekranlarına geri dönüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top