Hesabım
    ‘The Punisher’ın 2. Sezonundan İlk Teaser!

    Netflix dizisi ‘The Punisher’ın 2. sezonundan ilk tanıtım geldi

    Netflix

    Marvel ve Netflix işbirliğinde ekrana taşınan The Punisher, merakla beklenen 2. sezonundan ilk tanıtımı görücüye çıkardı. 

    Tanıtımda prömiyer tarihiyle ilgili bir bilgi olmasa da Comic Book’un haberine göre Netflix tarihi yanlışlıkla sızdırdığı tweet’i sildi ve bu tweet’e göre yeni sezon 18 Ocak’ta prömiyer yapacak.

    Marvel çizgi romanlarından uyarlanan The Punisher, ailesi katledilen Frank Castle’ın kanlı intikam yolculuğunu işliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda başrol Jon Bernthal’a Ben Barnes, Amber Rose Revah ve Jason R. Moore eşlik ederken yeni sezonda Corbin BernsenAnnette O’TooleJosh Stewart, Floriana Lima ve Giorgia Whigham gibi isimler de kadroya dahil oldu.

    "The Punisher", eski adıyla Frank Castle karakteri ekranda ilk olarak Charlie Cox’lu Daredevil’ın 2. sezonunda göründü. Castle’ın çizgi roman macerası ise 1974 basımı The Amazing Spider-Man ile birlikte başladı. 

    Steve Lightfoot'un yarattığı The Punisher’ın ilk sezonu Netflix platformunda izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Dizinin ikinci sezon prömiyer tarihiyle ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top