Hesabım
    Diego Luna'lı 'Rogue One Star Wars' Dizisinden Yeni Detaylar!

    'Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi’nin devam dizisinde çekim takvimi belli oldu

    "Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi"nin öncesinde yaşananları işleyen Star Wars dizisinde çekim takvimi belli oldu. Son haberlere göre Disney + imzalı mini dizinin çekimleri önümüzdeki Ekim ayında başlayacak; prömiyeri ise 2020’nin ikinci yarısından sonra yapılacak.

    İsmi henüz açıklanmayan dizinin hikayesi, başrol Diego Luna’nın canlandırdığı casus Cassion Andor’un maceralarını işleyecek. Rebellion’ın ilk yıllarında geçen hikaye, Rogue One’ın öncesinde yaşanan zorlu bir casusluk görevini takip edecek. Dizinin showrunner koltuğu "The Americans"ın senaristi Stephen Schiff’e emanet edildi.

    Rogue One filminin oyuncu kadrosunda Luna’ya Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Donnie Yen, Jiang Wen, Riz Ahmed, Forest Whitaker ve Ben Mendelsohn gibi isimler eşlik etmişti. Oyuncuların dizide de rol alıp almayacağı belirsizliğini koruyor.

    Disney’in hayata geçirdiği ikinci Star Wars dizisi The Mandalorian’ın prodüksiyonu da devam ediyor. Başlıca rollerinde Pedro Pascal, Gina Carano ve Nick Nolte'ye yer veren dizinin prömiyer tarihi henüz duyurulmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top