Hesabım
    ‘The Walking Dead’ 2018’in En Çok ‘İndirilen’ Dizisi!

    Geçtiğimiz yılda torrent’in en popüler dizisi ‘The Walking Dead’ oldu

    AMC imzalı The Walking Dead, geçtiğimiz yılın illegal yollardan en çok izlenen dizisi oldu. Hit dizi böylece, son altı yıldır birinciliği kimseye kaptırmayan "Game of Thrones"u tahtından indirmiş oldu.

    TorrentFreak, geçtiğimiz hafta yayınladığı listede 2018’in en çok indirilen televizyon dizilerini sıraladı. Popüler zombi dizisi The Walking Dead, son altı yılın birincisi Game of Thrones’u geçerek birinciliğe yükseldi. Diziyi sırasıyla "The Flash" ve "The Big Bang Theory" dizileri takip etti. TorrentFreak, verilerini farklı torrent takipçileri ve ağları üzerinden topladığını ve en çok izlenen bölümle tüm sezon indirmelerini hesaba kattığını açıkladı.

    Game of Thrones’un listede yer almaması şüphesiz ki dizinin 2018’de yeni bölüm yayınlamamasından ileri geliyor. Ancak dizi yine de torrent sitelerinde adı en çok aranan dizi olarak istatistiklere girdi.

    The Walking Dead’in  9. sezonunun yeni bölümleri 10 Şubat’ta ekranlara geri dönecek. Angela Kang'ın imazasıyla ekrana taşınan dizinin oyuncu kadrosunda Norman ReedusRoss MarquandTom PayneDanai GuriraAvi NashNadia HilkerXander BerkeleyKhary Payton ve Jeffrey Dean Morgan gibi isimler rol almaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top