Hesabım
    ‘The Walking Dead’den ‘Fear the Walking Dead’e Yeni Transfer!

    ‘Fear the Walking Dead’ kadrosuna orijinal diziden yeni bir isim daha eklendi

    Fear the Walking Dead, kardeş dizisi The Walking Dead’de rol alan bir ismi daha kadrosuna ekledi. Dizide Savior Dwight adlı karaktere hayat veren Austin Amelio, devam dizisinin kadrosuna eklendi.

    Fear the Walking Dead ile The Walking Dead arasındaki bağlantı güçlenmeye devam ediyor. Lennie James’in The Walking Dead’den ayrılıp devam dizisinin kadrosuna eklenmesinin ardından Austin Amelio da kadroya katıldı.

    Fear the Walking Dead’in sorumlu yapımcılarından Ian Goldberg, yakın dönemde Entertainment Weekly’e verdiği röportajda karakterlerin geçtiğimiz sezonda bulduğu fabrikanın, yeni sığınak olacağını açıklamıştı. Savior Dwight’ın hikayeye nasıl dahil olacağını ise şöyle işaret etmişti: “Sezon sonunda gördüğümüz şey, karakterlerin dış dünyaya açılıp insanlara yardım etme misyonuyla harekete geçmesiydi. Bu insanları bulmak için Al’in kayıtlarını kullanacaklar.”

    Fear the Walking Dead’in yeni bölümlerinde hayatta kalanlar, çok daha büyük bir grubun parçası haline gelirken kendilerini ve geleceklerini sorgulamaya başlayacaklar.

    Showrunner koltuğunda Andrew Chambliss ve Ian Goldberg’e yer veren dizinin başlıca rollerinde Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garrett Dillahunt, Maggie Grace ve Jenna Elfman boy gösteriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top