Hesabım
    ‘Game of Thrones’, ‘Watchmen’ ve ‘Big Little Lies’a İlk Bakış!

    HBO tanıtımında ‘Game of Thrones’, ‘Watchmen’ ve ‘Big Little Lies’ın ilk görüntüleri yayınlandı

    HBO’nun 2019 tanıtımında Game of Thrones, Watchmen ve "Big Little Lies"ın yeni sezonlarından ilk görüntüler açığa çıktı.

    HBO 2019 tanıtımında Daenerys’i ilk kez Winterfell sınırları içerisinde, Sansa Stark ve Jon Snow’un karşısında görüyoruz. Sansa, Daenerys’e “Winterfell sizindir majesteleri” derken Stark Kardeşler ve Ejderhaların Annesi ilk kez karşı karşıya geliyor. Watchmen’den paylaşılan görüntülerde usta Jeremy Irons ilk kez izleyici karşısına çıkarken “Big Little Lies” tanıtımında yıldız üçlü Meryl Streep, Nicole Kidman ve Reese Witherspoon görücüye çıkıyor.

    Heyecan yaratan tanıtımda diğer popüler HBO dizileri “Veep” ve “True Detective”den görüntülerin de yer aldığını ekleyelim.

    Final yapmaya hazırlanan Game of Thrones’un son sezonu, Nisan içerisinde prömiyer yapacak ancak HBO’nun bu fantastik evreni bırakmaya niyeti yok. Mega kanal, Game of Thrones’un öncesinde yaşananları ekrana taşıyan bir devam dizisinin hazırlıklarını sürdürüyor. Dizinin senaryosunu George R.R. Martin ve Jane Goldman kaleme alırken başrolde Naomi Watts boy gösterecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top