Hesabım
    Sam Rockwell'li 'Fosse/Verdon' Dizisinden İlk Teaser Geldi

    Başrollerde Sam Rockwell ve Michelle Williams'ı buluşturan 'Fosse/Verdon'ın ilk tanıtımı yayınlandı

    Broadway efsaneleri Bob Fosse ve Gwen Verdon arasındaki birlikteliği işleyen Fosse/Verdon dizisinden ilk tanıtım yayınlandı.

    Nisan’da FX ekranlarına gelmeye hazırlanan Fosse/Verdon, Broadway tarihinin akışını değiştiren Bob Fosse ve Gwen Verdon'ı takip ediyor. Dizi, efsanevi koreograf ve yönetmen Fosse ile dönemin en büyük yıldızlarından dansçı Verdon’ın arasındaki sanatsal ortaklığı ve dillere destan aşkı konu ediniyor. Dizinin senaryosu, Sam Wasson’ın yazdığı Fosse adlı biyografiden uyarlanıyor.

    Mini dizi türündeki Fosse/Verdon başrollerinde iki yıldız oyuncuyu, Michelle Williams ve Sam Rockwell'ı bir araya getiriyor. Kadroda ikiliye Margaret Qualley, Aya Cash, Norbert Leo Butz ve Nate Corddry gibi oyuncular eşlik ediyor.

    Fosse/Verdon, Broadway’in en ünlü isimlerinden Lin-Manuel MirandaThomas Kail ve Steven Levenson’ın imzasıyla ekrana taşınıyor. Sekiz bölümden oluşan dizinin ilk bölümünü Thomas Kail yönetiyor. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise Thomas Kail, Steven Levenson, Lin-Manuel Miranda, Sam Rockwell, Michelle Williams, George Stelzner ve Fosse’un dansçı kızı Nicole Fosse var.

    Fosse/Verdon önümüzdeki Nisan ayında FX ekranında başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top