Hesabım
    'Love, Death & Robots': Netflix'in Yeni Animasyonuyla Tanışın!

    Animasyon dizisi ‘Love, Death & Robots’un yapımcıları arasında usta yönetmen David Fincher da var

    Netflix, Tim Miller ve David Fincher imzalı animasyon antoloji dizisi Love, Death & Robots’u duyurdu.

    Love, Death & Robots bilim kurgu, komedi ve korku gibi farklı türleri bir araya getiren 18 kısa öyküden oluşuyor. 185 dakikalık yapım "Sentient Dairy Products", "Werewolf Soldiers", "Robots Gone Wild", "Garbage Monsters", "Cyborg Bounty Hunters", "Alien Spiders" ve "Blood-Thirsty Demons From Hell" gibi hikayeleri bir araya getiriyor.

    Netflix’in yetişkinlere yönelik bir animasyon yapım olarak duyurduğu Love, Death & Robots, dünyanın dört bir yanından farklı yapımcılar ve teknik ekip tarafından yaratıldı. Dizi boyunca geleneksel 2D'den photo-real 3D CGI'ye farklı animasyon teknikleri kullanıldı.

    Dizinin yapımcılarından Tim Miller yapımı şöyle tanımlıyor: "Love, Death and Robots benim için bir rüya proje. Animasyon tutkumla inanılmaz hikayeleri buluşturuyor. Fantastik gece yarısı filmleri, çizgi romanlar, kitaplar ve dergiler bana onlarca yıldır ilham verseler de, vakti zamanında bir parçası olduğum marjinal geek ve nerd kültürüne hapsedilmişlerdi. Yetişkinlere yönelik animasyonların nihayet günümüz kültüründe daha geniş yer bulmasından dolayı son derece mutluyum."

    Love, Death & Robots’un yürütücü yapımcı kadrosunda David Fincher, Tim Miller, Jennifer Miller ve Josh Donen görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top