Hesabım
    'Crashing’in 3. Sezonundan Fragman Var

    HBO dizisi 'Crashing’in 3. sezonundan fragman paylaşıldı

    HBO dizisi Crashing’in 3. sezonundan ilk fragman yayınlandı. Komedyen Pete Holmes’un imzasını taşıyan dizinin yeni sezon bölümleri 20 Ocak'ta başlıyor.

    Holmes'un kendi hayatından hareketle kaleme aldığı dizi, ikinci sezonunda komedyenin New York'ta yaşadığı iniş çıkışları işlemeye devam etmişti. Yeni sezon fragmanında karakterin, yeni sevgilisi Kat ile olan ilişkisi ön plana çıkıyor. Yeni bir üniversite turnesiyle birlikte New York stand-up dünyasına yeniden giren Pete, eski sevgilisi Ali ile iletişimi sürdürürken eşsiz bir komedi yeteneğine sahip Kat ile tanışıyor. Stand-up dünyasında tutunmaya çalışan Pete, Kat ile olan ilişkisinde de dengeyi tutturmaya çalışacak.

    Crashing'in oyuncu kadrosunda Lauren Lapkus, George Basil, Jamie Lee, Zach Cherry, Dov Davidoff, Jermaine Fowler, Aparna Nancherla ve Madeline Wise gibi isimler boy gösteriyor. Dizinin yapımcıları arasında ünlü yönetmen ve yapımcı Judd Apatow bulunurken kadroda Apatow'a Pete Holmes, Judah Miller ve Igor Srubshchik eşlik ediyor.

    Crashing'in 3. sezonu 20 Ocak'ta HBO ekranlarında başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top