Hesabım
    ‘Grace and Frankie’ 5. Sezondan Altyazılı Fragman!

    Netflix komedisi ‘Grace and Frankie’nin 5. sezon fragmanı geldi

    Netflix, ekrana geri dönmeye hazırlanan Grace and Frankie’nin 5. sezon fragmanını yayınladı. Başrollerini Jane Fonda ve Lily Tomlin’in paylaştığı komedi, yeni bölümleriyle 18 Ocak’ta platformda gösterime girecek. 

    Grace and Frankie, kocaları tarafından terk edilen iki kadın arasında gelişen dostluğu işliyor. Yeni sezonda iki karakter, yeni ilişkilerinde ve ailele hayatlarında gelişen karmaşık sorunlarla uğraşırken diğer taraftan da evlerini geri almaya çalışacaklar. Dizinin yeni sezonu, izleyiciyi yeni bir karakterle tanıştıracak. Grace ve Frankie’nin yeni düşmanı olarak karşımıza çıkan Benjamin Le Day karakterine, ünlü oyuncu ve drag queen RuPaul hayat veriyor.

    Dizinin başrollerindeki Fonda ve Tomlin’e Martin Sheen, Sam Waterston, Brooklyn Decker, June Diane Raphael, Ethan Embry ve Baron Vaughn eşlik ediyor.

    Marta Kauffman ve Howard J. Morris’in imzasını taşıyan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Paula Weinstein, John Hoffman, Billy Finnegan, Robbie Tollin, Fonda, Tomlin, David Ellison, Dana Goldberg ve Marcy Ross gibi isimler görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top