Hesabım
    Sarah Michelle Gellar Ekrana Geri Dönüyor

    Sarah Michelle Gellar, mini dizi ‘Sometimes I Lie’ın başrolünde yer alacak

    Sarah Michelle Gellar, aynı isimli romandan uyarlanan Sometimes I Lie dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Gellar, BBC muhabiri Alice Feeney’nin çok satan romanından uyarlanan dizide başrol ve yürütücü yapımcı olarak yer alacak.

    Sometimes I Lie’ın senaryosunu "The Curious Case of Benjamin Button"ın senaristi Robin Swicord kaleme alıyor. Hikaye, gözlerini bir hastane odasında açan Amber Reynolds adlı karakteri takip ediyor. Hareket etme ve konuşma yetilerini kaybetmiş bir halde uyanan kadın, çevresinde olan her şeyi duyma ve anlama yeteneğine sahiptir ancak bunu gösteremez. Başından geçenleri hatırlayamayan Amber şimdi, onu bu noktaya sürükleyen olayları çözmek zorundadır.

    Sometimes I Lie’ın prodüksiyonunu Ellen DeGeneres’in şirketi A Very Good Production ve Warner Bros. TV üstleniyor. Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Gellar ve DeGeneres’e Jeff Kleeman eşlik ediyor.

    Sarah Michelle Gellar, ona dünya çapında şöhreti getiren “Buffy the Vampire Slayer”ın ardından “Ringer” ve “The Crazy Ones” dizilerinde boy göstermişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top