Hesabım
    ‘Hakan: Muhafız’a 3. ve 4. Sezon Onayı!

    Netflix, Türkiye dizisi ‘Hakan: Muhafız’ın 2 sezonunu birden onayladı

    Netflix’in Türkiye yapımı ilk dizisi Hakan: Muhafız, 3. ve 4. sezon onaylarını aldı.

    Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Hakan: Muhafız, İstanbul’da gelişen fantastik bir macerayı takip ediyor. Dizi, Kapalı Çarşı’da çalışan sıradan bir genç olan Hakan’ın, tarihte kendisine verilen, İstanbul’u koruma göreviyle yüzleşmesini konu ediniyor.

    Hakan: Muhafız’ın başlıca rollerini Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur paylaşıyor. İkinci sezonda kadroya Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi isimler ekleniyor.

    Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl yeni sezon kararını şöyle yorumladı: “Çok yetenekli bir oyuncu kadrosu ve yapım ekibiyle birlikte 2 sezon daha çekecek olduğumuz için heyecanlıyız. Aşk, aksiyon, komedi, macera gibi Türk dramalarından alışkın olduğumuz temaların yanı sıra fantastik öğeler de içeren, İstanbul’u hikayenin odağında tutan Hakan: Muhafız sayesinde tüm dünyadaki izleyicilerimizin Türk yapımlarının başarısına bir kez daha şahit olduğunu düşünüyoruz ve bu hikayeyi daha da genişleterek izleyicilerimizle buluşturacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

    Geçtiğimiz ay gösterime giren Hakan: Muhafız, prömiyerinin hemen ardından 2. sezon onayını almıştı. O3 Medya tarafından ekrana taşınan dizinin 3. ve 4. sezon çekimleri önümüzdeki aylarda başlayacak. Yeni sezonların 2020’de yayınlanması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top