Hesabım
    Al Pacino Nazi Dizisi ‘The Hunt’la Ekrana Geri Dönebilir

    Amazon imzalı Nazi dizisi ‘The Hunt’ın başrolü için Al Pacino ile görüşülüyor

    Al Pacino, Amazon’un Nazi dizisi The Hunt ile ekrana dönüş yapabilir. Anlaşma olumlu sonuçlandığı takdirde The Hunt, Pacino’nun uzun kariyerinde başrolde yer aldığı ilk dizi olacak.

    The Hunt, 1977 yılında New York City’de yaşayan Nazi avcısı bir grubun hikayesini işliyor. Yüzlerce yüksek rütbeli Nazi’nin toplum içinde yaşadığını ve ABD’de Fourth Reich’ı kurma planları yaptığını keşfeden ekip, Nazileri durdurmak için sınırları zorlayan bir mücadeleye atılır.

    10 bölümden oluşan dizinin başrolünde Logan Lerman yer alıyor. Lerman dizide büyükannesinin vahşice öldürülmesinin ardından The Hunt organizasyonuna katılan Jonah Heidelbaum karakterine hayat verecek.

    The Hunt'ın yaratıcısı ve senaristi David Weil, hikayeyi gerçek hayatta yaşanmış olaylardan esinle ekrana taşıyor. Dizinin showrunner koltuğunda Nikki Toscano bulunurken yürütücü yapımcı kadrosunda Nikki Toscano, Jordan Peele, Win Rosenfeld, Tom Lesinski ve Jenna Santoianni var.

    Al Pacino daha önce ekranda mini diziler “Angels in America” ve “The Godfather Saga”nın yanı sıra HBO filmleri “You Don’t Know Jack”, “Phil Spector” ve “Paterno”da da rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top