Hesabım
    Netflix ‘Gölge ve Kemik’ Romanını Ekrana Uyarlıyor

    "Gölge ve Kemik" romanı "Bird Box"un senaristi tarafından ekrana uyarlanıyor

    Netflix, Grisha üçlemesindeki fantastik Gölge ve Kemik romanını ekrana uyarlıyor.

    Leigh Bardugo’nun kaleme aldığı Shadow and Bone romanı, sekiz bölüm halinde ekrana taşınırken dizinin showrunner ve senarist koltuğu, “Lights Out” ve “Arrival”la tanıdığımız Eric Heisserer’e emanet edildi. Heisserer son dönemde, Netflix’in en çok izlenen filmi olmayı başaran “Bird Box” ile gündeme geldi.

    Grisha evreninde geçen Shadow and Bone, ikiye ayrılmış bir dünyada varlıklarını sürdüren karakterleri izleyecek. Mutlak bir karanlıkla sınırların çizildiği bu evrende, vahşi varlıklar çizginin diğer tarafındaki insanları avlamaktadır. İnsanların içinden bir asker, iki ülkeyi birleştirebilecek bir sihirli bir gücün varlığını keşfeder. Ne var ki bu, farklı cepheler arasında büyük bir savaşın alevlenmesine neden olunca zamana karşı zorlu bir yarış başlar.

    Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda “Stranger Things”in yapımcısı Shawn Levy, Pouya Shahbazian, Dan Levine, Dan Cohen ve Josh Barry görev yapıyor.

    “Grishaverse” serisinin ilk romanı olan “Shadow and Bone” ilk olarak 2012’de okurla buluştu ve dünya çapında 2.5 milyon okura ulaştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top