Hesabım
    'The Walking Dead’in Yeni Tanıtımında Alpha ve Beta ile Tanışın!

    'The Walking Dead’in 9. sezonu 10 Şubat'ta geri dönecek

    The Walking Dead 9. sezonun ikinci yarısıyla geri dönmeye hazırlanırken son sezondan yeni bir tanıtım daha yayınlandı. 'Whisperers' başlığıyla paylaşılan tanıtım, bu sezon dizinin en büyük yeniliği olan Whisperers ekibini ve liderleri Alpha ve Beta'yı görücüye çıkarıyor. 

    The Walking Dead'in 9. sezonunda macera, yeni bir ekibin katılımıyla devam ediyor. Farklı türden bir zombi görünümünde olan Whisperers'ın büyük sırrı 9. sezonun ilk yarısının son bölümlerinde ortaya çıkmıştı. Grubun lideri olarak izlediğimiz Alpha ve Beta karakterlerine sırasıyla Samantha Morton ve Ryan Hurst hayat veriyor. 

    Dizinin bu sezon yaptığı en radikal değişikliklerden bir diğeri başrol Andrew Lincoln’a veda etmesiydi. Geçtiğimiz aylarda AMC'nin yaptığı bir açıklamaya göre The Walking Dead evreni artık tek diziyle sınırlı kalmayacak. Diziden uyarlanan ve başrolünde Andrew Lincoln'ın yer aldığı filmler AMC ekranında yayınlanacak.

    The Walking Dead'in başlıca rollerini Norman ReedusRoss MarquandTom PayneDanai GuriraAvi NashNadia HilkerXander BerkeleyKhary Payton ve Jeffrey Dean Morgan paylaşırken showrunner koltuğu bu sezon Angela Kang'e devredildi. 

    Robert Kirkman imzalı çizgi romandan uyarlanan The Walking Dead, 9. sezonun ikinci yarısıyla 10 Şubat’ta geri dönüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top