Hesabım
    ‘Watchmen’ Uyarlamasında Kadroya Hong Chau Eklendi

    HBO’nun ‘Watchmen’ dizisinde Hong Chau rol alacak

    Damon Lindelof’un ekrana taşıdığı Watchmen uyarlamasında oyuncu kadrosuna Hong Chau eklendi. Yakın dönemde “Big Little Lies” ile izleyici karşısına çıkan Chau, dizide Lady T adlı kilit karaktere hayat verecek.

    Alan Moore ve Dave Gibbons imzalı grafik romandan ve film uyarlamasından esinle ekrana taşınan Watchmen, süper kahramanların kanun kaçaklarına dönüştüğü fantastik bir evrende geçiyor. Dizinin senaryosunu Lindelof kaleme alırken oyuncu kadrosunda Jeremy IronsRegina KingDon JohnsonTim Blake NelsonLouis Gossett Jr.Adelaide ClemensAndrew Howard, James Wolk, Jean Smart, Yahya Abdul-Mateen II, Tom Mison, Frances Fisher ve Sara Vickers gibi isimler rol alıyor.

    Watchmen hem orijinal hikayeden hem de film uyarlamasından esintiler taşıyacak. Dizi, mitolojiden yeni ve özgün hikayeler yaratırken yepyeni karakterlerin bu fantastik evrendeki maceralarına odaklanacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Nicole Kassell görev yapıyor.

    Geçtiğimiz Ağustos ayında ilk sezon onayını alan Watchmen, bu yıl içerisinde HBO ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top