Hesabım
    Robert Downey Jr. Dizisi ‘Perry Mason'da Başrol Matthew Rhys'in!

    Robert Downey Jr.’ın imzasıyla ekrana taşınan ‘Perry Mason’ın başrolüne Matthew Rhys geldi

    HBO dizisi Perry Mason’ın başrolü için Matthew Rhys ile el sıkışıldı. Mini dizi türündeki yapım Robert Downey Jr. ve Susan Downey tarafından ekrana taşınıyor.

    Son yıllarda “The Americans” ile ekrana gelen Matthew Rhys, dizide maddi ve manevi anlamda sıkıntılı bir dönemden geçen ceza avukatı Perry Mason’a hayat verecek. Savaş travmalarından kaçmaya çalışan Perry Mason, diğer taraftan biten evliliğinin kabuslarıyla yüzleşmektedir. 1932’de Los Angeles’ta geçen hikayede, Amerika’nın en efsanevi suç avukatlarından biri olan Mason, bir çocuk kaçırma davasına dahil olacak.

    HBO, projenin hazırlıklarına üç yıl önce başlamış ve başrol için Robert Downey Jr. ile anlaşmaya varılmıştı. Ne var ki aktörün yoğun takvimi projeden ayrılmasına neden olmuştu.

    Perry Mason’ın senarist ve showrunner koltuğu Rolin Jones ve Ron Fitzgerald’a emanet edilirken yönetmen koltuğu için arayışlar sürüyor.

    “The Americans”taki performansıyla ödüllere layık görülen Matthew Rhys ekranda “Brothers & Sisters” ve “Girls” gibi yapımlarda da rol aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top