Hesabım
    Guguk Kuşu Uyarlaması ‘Ratched’in Kadrosuna Sharon Stone Eklendi

    Netflix dizisi ‘Ratched’in kadrosuna Sharon Stone ve Cynthia Nixon dahil yeni isimler katıldı

    Ryan Murphy’nin Netflix dizisi Ratched’in kadrosuna Sharon Stone ve Cynthia Nixon eklendi ve dizinin ana kadrosu tamamlanmış oldu.

    Son güncellemeye göre Ratched’in oyuncu kadrosunda başrol Sarah Paulson’a Finn Wittrock, Jon Jon Briones, Charlie Carver, Judy Davis, Harriet Harris, Hunter Parrish, Amanda Plummer ve Corey Stoll eşlik edecek. 

    Dizi, “One Flew Over the Cuckoo’s Nest” romanında ve film uyarlamasında karşımıza çıkan ünlü hemşire Ratched’in hikayesini işliyor. 1947 yılında başlayan hikaye, Ratched’in sıradan bir hemşireden ürkütücü bir otorite figürüne dönüşmesini işliyor.

    İlk iki sezon onayını alan Ratched, Evan Romansky tarafından yaratıldı. Senaryosunu Romansky’nin yazdığı dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Michael Douglas, Aleen Keshishian, Margaret Riley ve Jacob Epstein görev yapıyor.

    Ryan Murphy’nin yakın dönemde ekrana kazandırdığı diziler arasında “Glee”, “American Horror Story” ve “Pose” var. Ünlü yapımcının Netflix’te yayınlanacak bir diğer projesi ise politik komedi türündeki “The Politician” olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top