Hesabım
    ‘Elite’in 2. Sezon Kadrosuna Yeni İsimler Eklendi

    ‘Elite’in 2. sezon çekimleri başlarken kadroya yeni isimler katıldı

    Netflix, sevilen gençlik dizisi Elite’in 2. sezon çekimlerinin başladığını ve yeni sezonda kadroya yeni isimlerin eklendiğini duyurdu.

    Netflix’ten gelen son habere göre Elite’in ikinci sezonunda karşılaşacağımız yeni yüzler arasında Jorge López, Georgina Amorós ve Claudia Salas var. İlk sezon kadrosunda yer alan Miguel Herrán, Jaime Lorente, Itzán Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper, Ester Expósito, Mina El Hammani, Álvaro Rico, Omar Ayuso ve Danna Paola ise rollerine geri dönecek.

    Carlos Montero ve Darío Madrona'nın yarattığı Elite, İspanya’da yalnızca seçkin ailelerin çocuklarının eğitim gördüğü Las Encinas adlı okulda geçiyor. Deprem yüzünden okulları yıkılan üç öğrenci, Las Encinas’a kabul edilir. Başlarda bunun bir şans olduğunu düşünen üç genç zamanla durumun tam tersi olduğunu fark ederler. 

    Elite’in ikinci sezonunda senaryoyu İspanyol senaristler Carlos Montero ve Darío Madrona kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Ramón Salazar, Dani de la Orden ve Silvia Quer görev yapacak.

    Elite’in ikinci sezonu da ilk sezonda olduğu gibi 4K formatta 8 bölüm olarak çekilecek. Dizinin yürütücü yapımcılığını ise yeniden Zeta Audiovisual üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top