Hesabım
    Bourne Dizisi ‘Treadstone’da Kadro Şekilleniyor

    Jason Bourne evreninde geçen ‘Treadstone’un oyuncu kadrosu tamamlanıyor

    Jason Bourne evreninde geçen Treadstone'un oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi. Son güncellemeye göre, başrollerinde Jeremy Irvine ve Brian J. Smith’i buluşturan dizinin oyuncu kadrosuna Omar Metwally, Tracy Ifeachor, Han Hyo Joo, Gabrielle Scharnitzky ve Emilia Schüle katıldı.

    Jason Bourne’un devam dizisi, USA Network tarafından ekrana taşınıyor. Dizinin senaryosunu "Heroes"un yaratıcısı Tim Kring kaleme alırken senaryo Treadstone olarak bilinen özel CIA biriminin geçmişte ve günümüzde gerçekleştirdiği eylemleri takip ediyor. Acımasız ve son derece yetenekli suikastçıları yetiştirmekle görevli olan kurum, dünya genelinde bir dizi gizemli göreve imzasını atıyor.  

    2002 yılında başlayan Bourne film serisi, bu evrende yer alan ve asıl kimliğini bulmaya çalışan ajan Jason Bourne’un maceralarını takip etmişti. Filmde ünlü karaktere Matt Damon hayat vermişti.

    Treadstone’un yönetmen koltuğu Ramin Bahrani’ye emanet edilirken yürütücü yapımcı kadrosunda Ben Smith, Jeffery Weiner, Justin Levy ve Bradley Thomas görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top