Hesabım
    ‘Nightflyers’ın Netflix Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    George R.R. Martin imzalı ‘Nightflyers’ın prömiyer tarihi ve fragmanı yayınlandı

    George R.R. Martin’in Nightflyers uyarlamasının Netflix prömiyer tarihi belli oldu. Netflix'in yayınladığı en yeni fragmana göre dizi 1 Şubat'ta izleyici karşısına çıkacak.

    George R.R. Martin imzalı korku hikayesinden uyarlanan Nightflyers, 2093 yılında geçiyor. 10 bölüm halinde yayınlanan dizi, yeni yaşam formları bulmak üzere uzay yolculuğuna çıkan bir grup bilim insanını takip ediyor. Güneş sisteminin en uzak noktasına kadar giden gemide bir noktadan sonra işler çığırından çıkmaya başlar. Adım adım akıllarını kaybetmenin eşiğine gelen bilim insanları, asıl tehlikenin uzayda değil kendi uzay gemilerinde olduğunu keşfedeceklerdir.

    Nightflyers’ın showrunner ve senarist koltuğu Jeff Buhler'a emanet edildi. Dizinin oyuncu kadrousunda Eoin MackenDavid AjalaGretchen MolJodie Turner-SmithAngus SampsonSam StrikeMaya Eshet ve Brian F. O'Byrne başı çekerken yürütücü yapımcı tarafında George R.R. Martin, Gene Klein, David Bartis, Doug Liman, Brian Nelson, Mike Cahill ve Andrew McCarthy görev yapıyor.

    Amerika'da geçtiğimiz ay izleyici karşısına çıkan Nightflyers 1 Şubat'ta Netflix'te başlıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top