Hesabım
    Naomi Watts ‘Wolves and Villagers’ın Başrolünde!

    Naomi Watts, ‘Game of Thrones’un devam dizisinin ardından ‘Wolves and Villagers’da da başrole geldi

    Önümüzdeki dönemde ekranda sıkça göreceğimiz Naomi Watts, Wolves and Villagers adlı dizinin başrolünde yer alacak.

    Warner Bros. ve Disney gibi mega markaların yatırım yaptığı Quibi şirketi tarafından ekrana taşınan "Wolves and Villagers"ın yapımcı kadrosunda Jason Blum ve Stuart Blumberg var. Blumberg ayrıca senarist sıfatıyla da projeye dahil oldu. Dizinin konusuyla ilgili detay verilmezken proje, şirket tarafından Fatal Attraction 2.0 olarak tanımlandı.

    Yakın dönemde ekrana transfer olan Watts’ı, “Game of Thrones”un devam dizisinin başrolünde de izleyeceğiz. HBO tarafından ekrana taşınan dizi, Westeros’un gizem dolu geçmişine giderek ana dizide gördüğümüz olayların kökenlerini keşfedecek. Yakın dönemde "Twin Peaks"te görünen Watts, Showtime’ın “Roger Ailes” dizisinde Gretchen Carlson olarak da karşımıza çıkacak.

    Naomi Watts beyazperdede “Mulholland Drive”, “Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)”, “J. Edgar”, “The Ring”, “King Kong”, “21 Grams” ve “The Impossible” gibi filmlerin başı çektiği bir kariyere sahip. Ünlü aktris son iki filmle Oscar’a aday gösterilmişti.

    Quibi’nin prodüksiyonunu sürdürdüğü diğer dizileri Guillermo del Toro, Antoine Fuqua ve Sam Raimi gibi ünlü yönetmenlerin imzasını taşıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top