Hesabım
    ‘American Gods’ın 2. Sezonundan İlk Fragman!

    ‘American Gods’ın 2. sezonu Mart’ta geri dönüyor

    American Gods’ın bir süredir ertelenen 2. sezonundan ilk geniş fragman yayınlandı. Neil Gaiman’ın romanından uyarlanan fantastik dizi, Mart’ta yeni bölümleriyle geri dönüyor. 

    Yaklaşık iki yıl önce prömiyer yapan American Gods, Gaiman’ın 2001 basımı aynı adlı romanından uyarlanıyor; Old Gods ve New Gods arasında arasında gelişen savaş üzerinden geleneksel inançların, globalleşen modern dünyadaki karşılığını sorguluyor. Yeni sezonun ilk fragmanında karakterlerimizi, insanlar ve tanrılar arasında yaşanacak bir kaosu önlemeye çalışırken görüyoruz.

    American Gods’ın oyuncu kadrosunda Ricky WhittleIan McShaneEmily BrowningPablo SchreiberCrispin Glover ve Bruce Langley gibi isimler başı çekiyor.

    Starz kanalında yayınlanan fantastik dizinin showrunner koltuğunda yer alan Bryan Fuller ve Michael Green tartışmalı bir şekilde diziden ayrılmışlardı. Hemen ardından göreve getirilen Jesse Alexander da iddialara göre görevinden uzaklaştırıldı. Bir diğer iddiaya göre ise Gaiman’ın dizinin kitaba daha yakın olmasını istemesi ve oyuncuların senaryo revizyonlarından memnun kalmaması çeşitli gerilimlerin yaşanmasına neden oldu.

    American Gods’ın 2. sezonu 10 Mart’ta Starz ekranında başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top