Hesabım
    ‘The Handmaid’s Tale’ Kadrosu Genişliyor

    Christopher Meloni ve Elizabeth Reaser, ‘The Handmaid’s Tale’ın kadrosuna katıldı

    Hulu’nun hit dizisi The Handmaid’s Tale oyuncu kadrosuna Christopher Meloni ve Elizabeth Reaser’ı ekledi.

    Yıl sonunda Hulu platformunda prömiyer yapmaya hazırlanan The Handmaid’s Tale üçüncü sezon kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Kadroya yeni eklenen Christopher Meloni dizide, önemli bir yolculuk esnasında Waterfords’u yöneten Kumandan Winslow’a hayat verecek. Elizabeth Reaser ise Serena Joy karakterinin arkadaşı ve Winslow’un eşi Mrs. Winslow olarak karşımıza çıkacak.

    Elisabeth Moss’un başrolde yer aldığı The Handmaid’s Tale, Gilead adlı distopik bir rejimde geçiyor. Korkunun hüküm sürdüğü bu evrende, kadınlar yalnızca doğum yapmak için tutulmaktadır. Bu kadınlardan biri olan June, bu kabustan çıkabilmek için elinden geleni yapacaktır.

    Showrunner koltuğunda Bruce Miller ile ilerleyen The Handmaid’s Tale’ın oyuncu kadrosunda Joseph Fiennes, Alexis Bledel, Yvonne Strahovski, Madeline Brewer, Ann Dowd, Max Minghella, Samira Wiley ve Bradley Whitford rol alıyor. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise Moss, Miller, Warren Littlefield, Daniel Wilson, Fran Sears, Ilene Chaiken, Eric Tuchman ve Mike Baker görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top