Hesabım
    'The Umbrella Academy'nin İlk Altyazılı Fragmanı Geldi

    Netflix'in yeni süper kahraman dizisi 'The Umbrella Academy'nin ilk fragmanı yayınlandı

    Netflix, süper kahraman dizisi The Umbrella Academy'nin ilk fragmanını görücüye çıkardı.

    15 Şubat'ta prömiyer yapmaya hazırlanan The Umbrella Academy, süper güçlere sahip bir ailenin maceralarını işliyor. Gerard Way ve Gabriel Bá imzalı grafik romandan uyarlanan dizinin oyuncu kadrosunda Tom HopperEllen PageDavid CastañedaEmmy Raver-LampmanAidan Gallagher ve Robert Sheehan gibi isimler boy gösteriyor.

    The Umbrella Academy zengin işadamı Reginald Hargreeves'i ve evlatlık edindiği yedi çocuğu takip ediyor. Hargreeves'in asıl amacı, bu çocukları, gizli okulu The Umbrella Academy'de eğitmektir. Çocuklar da zamanı geldiğinde bu yeteneklerini dünyayı kurtarmak için kullanmak zorundadır. Ancak ailenin dağılmasıyla birlikte okul da kapılarını kapatır. Kardeşler yıllarca görüşmezken Hargreeves’in ölüm haberi herkesi yeniden bir araya getirir ve çok geçmeden babalarının ölümünün ardındaki sis perdesini aralamaya karar verirler. 

    The Umbrella Academy’nin showrunner koltuğunda Steve Blackman; yürütücü yapımcı kadrosunda ise Steve Blackman, Jeff F. King, Mike Richardson ve Keith Goldberg görev yapıyor.

    The Umbrella Academy 15 Şubat’ta Netflix’te gösterime giriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top