Hesabım
    ‘Watchmen’ Uyarlamasında Dustin Ingram Rol Alacak

    HBO’nun ‘Watchmen’ kadrosuna Dustin Ingram eklendi

    HBO tarafından ekrana taşınan Watchmen uyarlamasının kadrosuna Dustin Ingram katıldı.

    Geçtiğimiz günlerde kadrosuna Hong Chau’yu da ekleyen Watchmen, Alan Moore ve Dave Gibbon’ın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanıyor. Dizinin yaratıcısı Damon Lindelof, senaryoyu da kaleme alıyor. Ingram’in dizide hangi karaktere hayat vereceği ise henüz açıklanmadı.

    Watchmen’in ekran uyarlaması, aynı adlı çizgi roman ve filmden serbest bir şekilde uyarlanacak. Dizi, süper kahramanların kanun kaçağı gibi görüldüğü bir evrende geçiyor. Süper kahramanların ve kötü kahramanların arasındaki çizginin bulanıklaştığı bir atmosfere sahip olan yapım, gizemli bir cinayetin yaşanmasıyla ortaya çıkan büyük bir komployu takip edecek. 

    Watchmen’in çizgi roman serisi ilk olarak 1986’da basıldı ve 12 sayı halinde okurla buluştu. Dizi uyarlamasında Jeremy IronsRegina KingDon JohnsonTim Blake NelsonLouis Gossett Jr.Adelaide ClemensAndrew HowardJames Wolk, Jean Smart, Yahya Abdul-Mateen II, Tom Mison, Frances Fisher ve Sara Vickers rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Nicole Kassell görev yapıyor.

    Watchmen uyarlaması bu yıl içerisinde HBO ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top