Hesabım
    ‘4N1K Yeni Başlangıçlar’ Geliyor

    ‘4N1K Yeni Başlangıçlar’ dizisi Foxplay’de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor

    "4N1K"nın merakla beklenen yeni dizisi 4N1K Yeni Başlangıçlar için geri sayım başladı. Büşra Yılmaz imzalı romandan uyarlanan dijital dizi, FOXplay platformunda izleyici karşısına çıkacak.

    4N1K Yeni Başlangıçlar’da karakterler bu kez, üniversite sınavının ardından İstanbul’da tekrar bir araya gelecek ve çeşitli maceralarla karşılaşacaklar. Sevilen gençlik dizisinde başlıca rolleri Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş, Berke Bük ve Gökçen Gökçebağ üstleniyor.

    4N1K Yeni Başlangıçlar’ın senaryosunu Deniz Sokullu ve Onur Dur kaleme alırken yönetmen koltuğu Hamdi Can Teker’e emanet edildi. Fabrika Yapım ve Öner Arslanel’in yapımcılığında hayata geçirilen projenin koordinatörü ise Ali Leskay.

    FOXplay’in sunduğu bir diğer yenilik, izlerken alışveriş yapabilme özelliği olacak. Diziyi izleyenler, dizide görünen ürünleri aynı ekran üzerinden, izleme deneyimlerini bozmadan satın alabilecekler. Dizide yer alan ürünler ilk bölümden itibaren “İzlerken Al” özelliği ile izleyicilerin beğenisine sunulacak.

    4N1K Yeni Başlangıçlar, Şubat’tan itibaren foxplay.com.tr ve FOX’un mobil uygulaması üzerinden ücretsiz izlenebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top