Hesabım
    ‘A Quiet Place’in Yıldızı Noah Jupe ‘The Undoing’in Kadrosunda!

    Noah Jupe, Nicole Kidman imzalı ‘The Undoing' dizisinde rol alacak

    Son dönemde “A Quiet Place” ile ses getiren genç yıldız Noah Jupe, HBO dizisi The Undoing’te rol alacak. Jupe, mini dizi türündeki yapımın başlıca rollerini Nicole Kidman, Hugh Grant ve Donald Sutherland gibi usta isimlerle paylaşacak.

    Jean Hanff Korelitz’in “You Should Have Known” adlı romanından uyarlanan dizi, başarılı terapist Grace Sachs’ın hikayesini işliyor. İyi bir kariyere ve mutlu bir aile hayatına sahip olan Grace, vahşi bir ölümün ardından kocasının ortadan kaybolmasıyla sarsılır ve bu, felaketler serisinin sadece başlangıcıdır. Grace tüm olumsuzlukların ortasında oğlu ve kendisi için yeni bir hayat kurmak zorundadır...

    Noah Jupe dizide, Grace’in aileyi yeniden bir araya getirmeye çalışan 12 yaşındaki oğlu Henry Sachs’a hayat verecek. Genç yıldız yakın dönemde ekranda Susanne Bier’in yönettiği bir diğer dizi olan “The Night Manager”da rol alırken beyazperdede “Honey Boy”, “Wonder” ve “Suburbicon” gibi filmlerde boy gösterdi.

    The Undoing’in showrunner koltuğunda senarist David E. Kelley görev yaparken yürütücü yapımcı kadrosunda Kelley’nin yanı sıra Nicole Kidman, Per Saari, Bruna Papandrea ve Celia Costas var. Costas dışındaki tüm isimler, “Big Little Lies”ı ekrana taşıyan ekipte yer alıyorlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top