Hesabım
    ‘God Friended Me’ 2. Sezon Onayını Aldı

    ‘God Friended Me’ 2. sezonuyla geri dönecek

    CBS, yüksek reytingli yeni dizisi God Friended Me’nin 2. sezonunu onayladı.

    Yayınlandığı günün en çok izlenen dizisi olmayı başaran God Friended Me, sosyal medya hesabından gizemli bir arkadaşlık teklifi alan bir ateistin maceralarını işliyor. Tanrı olduğunu iddia eden yeni arkadaşı ondan hayatını değiştirmesini isteyecektir.

    God Friended Me’nin başlıca rollerini Brandon Micheal Hall, Violett Beane, Suraj Sharma, Javicia Leslie ve Joe Morton gibi isimler paylaşıyor.

    Warner Bros. Television tarafından ekrana taşınan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Greg Berlanti, Steven Lilien, Bryan Wynbrandt, Sarah Schechter ve Marcos Siega görev yapıyor.

    CBS Entertainment müdürü Kelly Kahl, gelişmeyle ilgili yorumlarını şöyle paylaştı: “‘God Friended Me’nin Pazar akşamı performansı hepimizi çok mutlu etti. Televizyondaki en iyi diziler arasında ilk üçte, kayda değer bir şekilde gelişiyor ve CBS’in prestijli dramalar geleneğini devam ettiriyor.”

    Geçtiğimiz günlerde CBS’ten yeni sezon onayı alan diziler arasında “Magnum PI” ve “The Neighborhood” da var. “Murphy Brown,” “Happy Together” ve “Fam”ın kaderi ise henüz netlik kazanmış değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top