Hesabım
    Amazon Dizisi ‘Utopia’nın Başrolüne Sasha Lane Geldi

    Gillian Flynn imzalı ‘Utopia’nın başrolünde Sasha Lane boy gösterecek

    Aynı adlı İngiliz dizisinden uyarlanan Utopia’nın başrolüne Sasha Lane getirildi.

    Amazon tarafından ekrana taşınan Utopia, online platformda tanışıp mitolojik tarikata ait bir grafik romanı keşfeden ve sonrasında gizli bir organizasyonun hedefi haline gelen bir grup genci takip ediyor. Kitapta yazan komplo teorilerinin gerçek olabileceğini keşfeden gençler, dünyayı kurtarmak için tehlikeli bir göreve atılırlar. Lane dizide anakarakter Jessica Hyde’a hayat verecek. 

    Dennis Kelly’nin yarattığı iki sezonluk İngiliz dizisinden uyarlanan Utopia, 9 bölüm halinde izleyici karşısına çıkacak. Dizinin yaratıcısı olan “Gone Girl”ün yazarı Gillian Flynn, showrunner olarak da görev yapacak. Dizinin yürütücü yapımcı karosunda Flynn’e Jessica Rhoades, Sharon Hall, Karen Wilson, Diederick Santer ve Sharon Levy var.

    “American Honey” ile tanıdığımız Sasha Lane daha sonra “Hearts Beat Loud”, “The Miseducation of Cameron Post”, “Hellboy” ve “Weetzie Bat” gibi yapımlarda rol aldı.

    Utopia projesi 2014’te ilk gündeme geldiğinde usta yönetmen David Fincher ile anlaşmaya varılmıştı. Fincher dizide yönetmen ve yürütücü yapımcı olarak görev yapacaktı ancak dizinin bütçesiyle ilgili anlaşmaya varılamaması üzerine diziden ayrılmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top