Hesabım
    ‘You’nun 2. Sezonunda Başrol Victoria Pedretti’nin!

    Netflix dizisi ‘You’nun 2. sezonunda başrole Victoria Pedretti geldi

    “Haunting of Hill House” ile yıldızı parlayan Victoria Pedretti, Netflix dizisi You’nun 2. sezonunda rol alacak.

    Pedretti dizide, lüks bir markette müdür olarak çalışan yetenekli şef Love Quinn’e hayat verecek. Günümüz alışkanlıklarının aksine sosyal medyaya mesafeli biri olan Love, daha ilgi çekici bir hayatın peşindedir. Aynı zamanda yas tutmakta olan karakter, Joe Goldberg ile tanışınca beklemediği bir dünyaya sürüklenir.

    Lifetime’ın ardından Netflix’te gösterime giren You, platformun en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başarmıştı. Caroline Kepnes’in romanından uyarlanan dizinin ikinci sezon prodüksiyonu Netflix tarafından sürdürülüyor. Sera Gamble ve Greg Berlanti’nin imzasını taşıyan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda ikiliye Sarah Schechter, Leslie Morgenstein, Gina Girolamo ve Marcos Siega eşlik ediyor.

    You'nun ilk sezonunda başlıca rolleri Penn BadgleyElizabeth LailLuca Padovan, Zach Cherry ve Shay Mitchell gibi isimler paylaştı.

    “Haunting of Hill House” ile ekrana gelen Victoria Pedretti önümüzdeki dönemde Quentin Tarantino’nun yeni filmi “Once Upon a Time in Hollywood”da ve Elisabeth Moss’lu “Shirley” filminde izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top