Hesabım
    ‘Gossip Girl’ Geri mi Dönüyor?

    The CW müdürü, ‘Gossip Girl’ün geri dönme ihtimalini değerlendirdi

    Gossip Girl’ün geri dönme ihtimali düşündüğümüzden daha yüksek olabilir. The CW platformunun müdürü Mark Pedowitz, katıldığı son panelde bu olasılığı değerlendirdi.

    Pedowitz dizinin yeniden başlama ihtimalinin sorulması üzerine şu cevabı verdi: “Bununla ilgili bir tartışma var ancak henüz o noktaya gelindi mi, bilmiyorum. Bu nasıl olurdu bilmiyorum. İşin büyük bir kısmı Warner Bros. ve yürütücü yapımcılara bağlı çünkü bu işi onlar olmadan yapmayı istemeyiz.”

    Cecily von Ziegesar'ın çok satan kitap serisinden uyarlanan dizi, New York'un elit bölgesinde yaşayan bir grup lise öğrencisinin lüks hayatlarını, aşklarını, ayrlıklarını dedikoducu bir blog aracılığıyla anlattı.

    2007 yılında ekrana “merhaba” diyen Gossip Girl, son yılların en popüler gençlik dizilerinden birine dönüşmüştü. Joshua SafranJosh Schwartz ve Stephanie Savage'ın imzasıyla ekrana taşınan ve 2012’ye kadar ekranda kalan dizi başlıca rollerinde Blake LivelyLeighton MeesterPenn Badgley, Chace Crawford ve Ed Westwick gibi isimleri buluşturmuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top