Hesabım
    ‘Atlanta’nın 3. Sezonu Gecikiyor

    ‘Atlanta’nın 3. sezonu beklenenden daha geç bir tarihte prömiyer yapabilir

    Atlanta’nın 3. sezonu planlanandan daha geç gelecek gibi görünüyor. FX kanalının müdürü John Landgraf, dizinin Emmy ödüllerinden sonraki bir tarihte prömiyer yapacağını açıkladı.

    Geçtiğimiz gün düzenlenen bir panelde konuşan John Landgraf, "Fargo" ve "Taboo" gibi yapımları kastederek “Her yıl düzenli bir şekilde yayınladığımız pek fazla dizimiz yok. Nitelik ve nicelik arasında bir seçim yapmanız gerekiyor ve biz nitelik tarafında aşırıya kaçıyoruz” dedi.

    Atlanta, yakın dönemde "Solo: A Star Wars Story" ve "The Lion King" gibi büyük prodüksiyonlarda rol alan Donald Glover tarafından ekrana taşınıyor. Glover aynı zamanda dizinin başrolünde de yer alıyor.

    FX müdürü Landgraf, Childish Gambino sahne adıyla müzik dünyasında da ses getiren Glover’ın yoğun takvimini şöyle anlattı: “Donald Glover bir tür medya kralı ve gerçekten de karmaşık bir hayatı var. İlgilenmesi gereken kişisel mevzular var. Bunlara yaralanma ya da kişisel hayatında ve aile yaşantısında karşılaştığı ve benim şimdi burada bahsedemeyeceğim sorunlar da dahil.”

    Yerel rap piyasasında var olmaya çalışan iki kuzenin hikayesini işleyen Atlanta başlıca rollerinde Donald Glover, Brian Tyree Henry, Lakeith Stanfield ve Zazie Beetz’i buluşturuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top