Hesabım
    ‘Loki’ Dizisi Sürpriz Bir İsim Tarafından Ekrana Taşınacak

    ‘Loki’nin showrunner koltuğunda görev yapacak isim belli oldu

    Loki uyarlamasının showrunner koltuğu için "Rick & Morty"nin senaristi Michael Waldron ile el sıkışıldı. 

    Disney’in iddialı dijital platformu Disney + tarafından ekrana taşınan “Loki”, daha önce beyazperdede izlediğimiz karakterin maceralarını işlemeye devam edecek. 6 ya da 8 bölüm olması planlanan mini dizinin başrolünde, filmlerde de karaktere hayat veren Tom Hiddleston’ın yer alması bekleniyor. 

    "Rick & Morty"nin dördüncü sezon senaristlerinden biri olan Waldron, daha önce bir başka Marvel Universe yapımı olan “Doctor Strange”e katkıda bulunmuştu. Waldron’ın ayrıca “HarmonQuest”te de imzası var.

    "Loki" dizisinin prodüksiyonu Kevin Feige tarafından yürütülüyor. Feige eş zamanlı olarak, bir başka Marvel kahramanı Scarlet Witch’in hikayesini de ekrana uyarlıyor. Karakteri filmde olduğu gibi Elizabeth Olsen’ın canlandırması beklenirken başka Marvel kahramanlarının da farklı dizilerle ekrana taşınması planlanıyor.

    Daha önce Marvel TV ve Marvel Stüdyoları işbirliğinde ekrana taşınan Marvel karakterlerini “Agents of S.H.I.E.L.D.”, “Daredevil”, “Luke Cage” ve “Jessica Jones” gibi dizilerde izlemeye devam ediyoruz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top