Hesabım
    'Penny Dreadful: City of Angels'ın Kadrosu Genişliyor

    ‘Penny Dreadful’un devam dizisi 'City of Angels'ta kadro tamamlanıyor

    Penny Dreadful’un devam dizisi Penny Dreadful: City of Angels’ta oyuncu kadrosuna Jessica Garza ve Johnathan Nieves eklendi.

    Korku dizisi “Penny Dreadful: City of Angels” 1930’lu yıllarda, Amerikalılar ve Meksikalılar arasındaki tansiyonun yükseldiği Los Angeles’ta geçiyor. Hikaye, doğaüstü olayların, gizemli mitlerin ve tuhaf çelişkilerin hüküm sürdüğü bir atmosferde Santa Muerte ve Devil destekçileri arasında gelişen çatışmayı konu edinecek.

    “Penny Dreadful: City of Angels” başrolünde Daniel Zavatto boy gösterecek. Zavatto dizide, Meksika kökenli Amerikalı dedektif Tiago Vega’ya hayat verecek. Tiago Vega hem çocukluk travmalarıyla yüzleşip hem de çevresindekilerin ırkçı tavırlarına ve doğaüstü güçlere karşı savaşacak. Kadroya yeni eklenen Jessica Garza, Vega ailesinin en genç ferdi olarak karşımız çıkarken Johnathan Nieves Tiago’nun erkek kardeşi Mateo’ya hayat verecek.

    Dizi, “Penny Dreadful”un yaratıcısı John Logan tarafından ekrana taşınıyor. Loga senaryoyu da kaleme alırken yürütücü yapımcı kadrosunda Michael Aguilar görev yapıyor.

    3 sezon boyunca ekranda kalan “Penny Dreadful”un başrollerini Eva Green, Josh Hartnett ve Timothy Dalton paylaşmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top