Hesabım
    ‘The Punisher’ ve ‘Jessica Jones’ Ekrana Veda Ediyor

    Marvel’ın ‘The Punisher’ ve ‘Jessica Jones’ uyarlamaları Netflix tarafından iptal edildi

    Netflix, The Punisher ve Jessica Jones dizilerini iptal ettiğini duyurdu.

    Marvel dizilerinin iptal furyasına "The Punisher" ve "Jessica Jones" da katıldı. Netflix'te izleyiciyle buluşan "The Punisher" ikinci sezonun ardından "Jessica Jones" ise üçüncü sezonun ardından ekrana veda ediyor. 

    Steve Lightfoot tarafından ekrana taşınan "The Punisher" anakarakter, Frank Castle'ın kanlı intikam yolculuğunu takip etti. The Punisher adıyla korku saran karaktere Jon Bernthal hayat verirken kadroda Bernthal'a Ben BarnesAmber Rose RevahJason R. MooreCorbin BernsenAnnette O’TooleJosh Stewart gibi isimler eşlik etti. 

    Melissa Rosenberg'in ekrana taşıdığı, Krysten Ritter'in ise başrolünde yer aldığı "Jessica Jones" ise ünlü dedektifin, karanlık New York City sokaklarında yaşadıklarını izledi. 2. sezonda Kilgrave’in ölümünün ardından yeni bir sayfa açan dedektif, artık şehirde süper güçleriyle ünlenmiştir. Yeni davası ise eski defterleri yeniden açmasına neden olur. 

    Netflix'te yayınlanan ve yakın dönemde iptal edilen Marvel dizileri arasında “Daredevil”, “Iron First” ve “Luke Cage” de var. “Luke Cage” ve “Iron Fist” geçtiğimiz Ekim'de; “Daredevil” ise Aralık'ta izleyiciye veda etmişti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top