Hesabım
    ‘The Man in the High Castle’ Sona Eriyor

    ‘The Man in the High Castle’ 4. sezonuyla birlikte izleyicisine veda edecek

    The Man in the High Castle için yolun sonu göründü. Amazon Prime Video, platformun en çok izlenen içeriği olan dizinin 4. sezonun ardından ekrana veda edeceğini açıkladı.

    Philip K. Dick’in ödüllü romanından uyarlanan "The Man in the High Castle" başlıca rollerinde Alexa DavalosLuke KleintankDJ QuallsJoel De La FuenteBrennan BrownJason O’MaraWilliam ForsytheRupert EvansCary-Hiroyuki Tagawa, ve Bella Heathcote gibi isimleri buluşturuyor. Hikaye, 2. Dünya Savaşı’nın tam tersi şekilde sonuçlandığı bir senaryoda neler yaşanabileceğini konu ediniyor.

    Dizide yürütücü yapımcı olarak görev alan Philip K. Dick’in kızı Isa Dick Hackett dizinin final kararını şöyle değerlendirdi: “Böylesine çalkantılı bir dönemde, babamın klasik romanını hayata geçirmek ve muhteşem ‘High Castle’ ekibiyle birlikte çalışmak büyük bir ayrıcalıktı. Eminim fanlarımız onlar için hazırladığımız finalden fazlasıyla tatmin olacaklar.”

    "The Man in the High Castle" uyarlaması Eric Overmyer ve Frank Spotnitz tarafından hayata geçirildi. Dizin 4. ve son sezonu önümüzdeki sonbahar aylarında prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top