Hesabım
    ‘Altered Carbon’ 2. Sezon Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

    Netlix, ‘Altered Carbon’un 2. sezon kadrosunu duyurdu

    Netflix’in hit bilim kurgu dizisi Altered Carbon, 2. sezon kadrosunu özel bir kliple görücüye çıkardı.

    Yeni sezonun başrolünde Anthony Mackie’nin yer alacağı geçtiğimiz haftalarda anons edilmişti. Mackie, ilk sezonda Joel Kinnaman’ın canlandırdığı Takeshi Kovacs karakterine hayat vermeye hazırlanırken kadroya yeni eklenen Renee Elise Goldsberry’i, Takeshi’ye sadık devrimci lider Quellcrist Falconer rolünde izleyeceğiz.

    “Luke Cage”den hatırladığımız Simone Missick dizinin yeni sezonunda, üstün becerilere sahip bir kelle avcısı olan Trepp rolünde karşımıza çıkacak. Torben Liebrecht, Takeshi’nin peşindeki özel kuvvetler komutanı Ivan Carrera’ya; James Santo ise güçlü Yakuza lideri Tanaseda Hideki’ye hayat verecek. Ayrıca Chris Conner ve Dina Shihibi’nin de yeni sezonda karşılaşacağımız isimler arasında olduğunu ekleyelim.

    Richard K. Morgan’ın dünyaca ünlü romanından uyarlanan "Altered Carbon", günümüzün 300 yıl ilerisinde; insan bilincinin dijital ortama aktarılabildiği ve ölümün ortadan kalktığı bir atmosferde geçiyor. Dizinin showrunner koltuğunda Laeta Kalogridis ve Alison Schapker yer alırken yürütücü yapımcı kadrosunda Alison Schapker, David Ellison, Dana Goldberg, Marcy Ross ve James Middleton görev yapıyor.

    "Altered Carbon"un 2. sezon prodüksiyonu devam ediyor. Yeni sezon, 8 bölüm halinde Netflix platformunda izleyici karşısına çıkacak.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top