Hesabım
    ‘Call the Midwife’a 2 Sezon Onayı Birden!

    BBC dizisi ‘Call the Midwife’ın 10. ve 11. sezonları onaylandı

    BBC, sevilen drama dizisi Call the Midwife’a iki sezon onayı birden verdi. Geçtiğimiz gece 8. sezon finalini gerçekleştiren dizi, önümüzdeki yıl başında 9. sezonuyla BBC One ekranlarına geri dönecek.

    Kanaldan yapılan son duyuruya göre "Call the Midwife", 10. ve 11. sezon bölümleriyle 2022 yılına kadar ekranlardaki yerini koruyacak. BBC’nin en önemli dizilerinden biri olan yapım, bölüm başına 9 milyon izleyici çekerek kanalın en çok izlenen drama dizisi olmayı başardı. Dizinin hikayesi, ülkenin sosyal ve medikal geçmişine doğru uzun bir yolculuğa çıkarken yasadışı kürtaj, ilk smear testleri ve hastalık gibi temalar üzerinden ilerliyor.

    Heidi Thomas'ın imzasını taşıyan dizinin oyuncu kadrosunda Miranda HartJenny AgutterBryony Hannah, Helen George ve Vanessa Redgrave gibi isimler boy gösteriyor.

    Yeni sezonlar, Christmas özel bölümünde olduğu gibi 60 dakikalık bölümlerden oluşacak ve 1960’lı yılların sonlarında geçecek. Dizinin Christmas bölümü ise bu yılın sonunda, 9 sezon prömiyerinden hemen önce yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top