Hesabım
    ‘Game of Thrones’un 8. Sezonundaki Epik Savaştan Yeni Detaylar!

    ‘Game of Thrones’un 8. sezonunda yer alan ünlü savaş sahnesinden yeni detaylar geldi

    Game of Thrones’un 8. sezonunda karşılaşacağımız epik savaş sahnesiyle ilgili yeni detaylar paylaşıldı.

    Bir süredir merakla beklenen epik savaş Winterfell’de gerçekleşecek; kahramanlarımızı White Walkers ordusuyla karşı karşıya getirecek. Bu savaşla birlikte, dizinin en sevilen karakterlerinden Arya Stark’ı ilk kez bir savaş alanında izleyeceğiz. Karaktere hayat veren Maisie Williams bu macerayı şöyle aktardı: “Her yıl savaşları es geçiyorum, ki bu durum oldukça tuhaf çünkü Arya aralarında en çok çalışan kişi. Bu duyguyu ilk kez tadacağım. Başıma zorlu bir iş aldım.”

    Sahneyle ilgili konuşan yönetmen Miguel Sapochnik, izleyiciyi yormamaya çalıştıklarını ve bu yüzden sahneyi tasarlarken “The Lord of the Rings: The Two Towers” filmindeki meşhur 40 dakikalık savaş sahnesi üzerine çalıştıklarını söyledi ve ekledi: “Bu yüzden en doğru tavır her sekansa bakıp ‘bunu izlemeye neden devam edeyim?’ diye sormak oldu. Deneyimlerime göre sekansta daha az aksiyon, daha az dövüş olursa daha iyi oluyor.”

    Ünü şimdiden yayılan sahnenin çekimleri 11 haftada tamamlandı. Gece saatlerinde, dondurucu soğukta gerçekleştirilen prodüksiyonda 750’ye yakın kişi görev yaptı. Teknik ekipte çalışanların günde 40 bin adım attıkları da söylentiler arasında.

    Savaş sahnesinde rol alacak karakterler arasında Jon Snow (Kit Harington), Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), Tyrion Lannister (Peter Dinklage), Arya Stark (Maisie Williams), Sansa Stark (Sophie Turner), Ser Jorah Mormont (Iain Glen), Samwell Tarly (John Bradley) ve Brienne of Tarth (Gwendoline Christie) var.

    “Game of Thrones”un 8. ve son sezonu 14 Nisan’da HBO’da prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top