Hesabım
    “Beverly Hills, 90210” ve “Riverdale” Dizilerinin Yıldızı Luke Perry Hayatını Kaybetti!

    Sevilen aktör Luke Perry 52 yaşında aramızdan ayrıldı.

    1990-2000 yılları arasında yayınlanan “Beverly Hills, 90210” ve The CW yapımı “Riverdale” dizileriyle tanınan aktör Luke Perry hayatını kaybetti. Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü hastaneye kaldırılan başarılı oyuncu 52 yaşında aramızdan ayrıldı.

    1966 yılında Ohio’da dünyaya gelen Luke Perry liseyi bitirdikten sonra oyuncu olmak için Los Angeles’a taşındı. 16 yaşında kariyerine başlayan isim, ABC yapımı “Loving” ve NBC’de yayınlanan “Another World” dizilerinde boy gösterdi. “The Incredible Hulk” ve “Biker Mice From Mars” gibi animasyon dizilerine sesiyle konuk olan aktörün yıldızı 1990 yılında “Beverly Hills, 90210” dizisiyle parladı.

    1992 yılında “Vampir Avcısı Buffy”de oynayan Perry, Luc Besson imzalı bilim kurgu filmi “5. Element”te de rol aldı. 2017 yılında “Riverdale” dizisiyle televizyona başarılı bir dönüş yapan aktörü izlediğimiz yapımlar arasında “John From Cincinnati”, “Jeremiah”, “Windfall”, “Oz” ve “What I Like About You” gibi diziler yer alıyor.

    Son olarak geçtiğimiz sene “The Griddle House” filminde boy gösteren oyuncuyu bu sene bir kez daha izleme şansı elde edeceğiz. Aktör, Quentin Tarantino’nun yeni filmi “Once Upon a Time in Hollywood”da Scott Lancer karakterine hayat verdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top