Hesabım
    ‘Chilling Adventures of Sabrina’nın 2. Sezonundan İlk Kareler!

    ‘Chilling Adventures of Sabrina’ 2. sezonuyla Nisan'da geri dönüyor

    Netflix’in ses getiren gençlik korku dizisi Chilling Adventures of Sabrina 2. sezonundan ilk kareleri görücüye çıkardı.

    Dizinin sosyal medya hesaplarından yayınlanan yeni görseller Sabrina, Harvey ve Nick arasındaki aşk üçgenini görünür kılıyor. Kiernan Shipka’nın başrolünde yer aldığı ve ilk sezonuyla 26 Ekim’de izleyici karşısına çıkan dizi, 5 Nisan’da Netflix’e geri dönmeye hazırlanıyor.

    Aynı adlı çizgi romandan uyarlanan “Chilling Adventures of Sabrina”nın senaryosunu, “Riverdale”dan tanıdığımız Roberto Aguirre-Sacasa kaleme alıyor. Dizi konu olarak yarı ölümlü yarı cadı bir genç kız olan Sabrina’nın yaşadığı sıradışı maceraları işliyor. Sabrina bir yandan sıradan insanların arasında gündelik hayatını sürdürmeye çalışırken diğer taraftan da kötücül güçlere karşı ailesini, sevdiklerini ve hatta dünyayı savunmak zorunda kalıyor.

    “Chilling Adventures of Sabrina”nın başlıca rollerini Miranda OttoRoss LynchLucy DavisMichelle GomezChance Perdomo ve Jaz Sinclair paylaşıyor. Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Roberto Aguirre-Sacasa, Lee Toland Krieger, Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Jon Goldwater gibi isimler görev yapıyor.

    3. ve 4. sezon onaylarını şimdiden almayı başaran dizi, ikinci sezonuyla 5 Nisan’da Netflix’e geri dönecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top