Hesabım
    ‘The Sinner’ 3. Sezon Onayını Aldı; Başrol Matt Bomer'a Emanet!

    ‘The Sinner’ Matt Bomer’lı 3. sezonuyla ekranlardaki yerini alacak

    USA Network imzalı suç dizisi The Sinner, 3. sezon onayını almayı başardı. Dizinin yeni sezonunda başrolleri Bill Pullman ve Matt Bomer paylaşacak.

    “The Sinner”ın 3. sezonu, Pullman’ın hayat verdiği Dedektif Harry Ambrose karakterini takip etmeyi sürdürecek. Ambrose yeni davasında Dorchester civarında yaşanan bir trafik kazasını araştırmaya koyulacak. Başta sıradan görünen bu olay zamanla Ambrose’u meslek hayatının en tehlikeli suçuyla karşı karşıya bırakacak. Kadroya yeni eklenen Bomer hikayede, Ambrose’dan yardım bekleyen Dorchester’li baba Jamie rolünde karşımıza çıkacak. 

    “The Sinner”ın büyük sükse yaratan ilk sezonu, işlediği bir cinayet yüzünde hapishaneye düşen sıradan bir kadının hikayesini işlemişti. Dizide anakaraktere Jessica Biel hayat verirken ünlü aktris ikinci sezonda rolüne devam etmeme kararı almış; ancak yapımcı olarak projedeki varlığını sürdürmüştü. Dizinin ikinci sezonu, Bill Pullman’ın canlandırdığı dedektif karakterinin 11 yaşındaki bir çocuğun işlediği cinayeti araştırmasını işlemişti.

    “The Sinner”ın 3. sezonunda showrunner koltuğunda Derek Simonds görev yapmaya devam ediyor. Yapımcı kadrosunda ise Jessica Biel, Michelle Purple, Charlie Gogolak, Willie Reale ve Adam Bernstein gibi isimler var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top