Hesabım
    Hakan: Muhafız 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

    ‘Hakan: Muhafız’ 2. sezon bölümleriyle Nisan’da geri dönecek!

    Netflix’in Türkiye yapımı ilk orijinal dizisi Hakan: Muhafız (The Protector) 2. sezon bölümleriyle 26 Nisan’da geri dönecek.

    “Hakan: Muhafız”ın 2. sezon prömiyer tarihi, Netflix’in yayınladığı özel bir tanıtım aracılığıyla duyuruldu. Videoda dizinin oyuncuları dünyanın dört bir yanındaki Netflix izleyicilerine seslenerek yeni sezon tarihini anons etti. Bunun yanı sıra yeni sezondan ilk görseller de görücüye çıktı.

    İstanbul’da yaşanan fantastik bir macerayı takip edien dizi, Kapalı Çarşılı sıradan bir genç olan Hakan’ın kendisine verilen, İstanbul’u koruma göreviyle yüzleşmesini işliyor. Dizinin başlıca rollerini Çağatay UlusoyHazar ErgüçlüAyça Ayşin TuranOkan YalabıkMehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur gibi isimler paylaşıyor. İkinci sezonda kadrosuna eklenen yeni yüzler arasında Engin ÖztürkBoran KuzumSaygın Soysal ve Burçin Terzioğlu var.

    Geçtiğimiz aylarda 3. ve 4. sezon onaylarını da alan “Hakan: Muhafız”, yeni sezon prodüksiyonuna başlamak üzere. 3. sezonun 2020 içerisinde gösterime girmesi planlanıyor. 

    “Hakan: Muhafız” 2. sezonuyla 26 Nisan'da Netflix platformunda izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top