Hesabım
    Ethan Hawke’un Yeni Dizisi ‘Good Lord Bird’ Oldu

    Ödüllü romandan uyarlanan ‘Good Lord Bird’ün başrolü Ethan Hawke’a emanet…

    James McBride’ın aynı adlı romanından uyarlanan Good Lord Bird’ün başrolünde Ethan Hawke’u izleyeceğiz.

    Showtime tarafından ekrana taşınan "Good Lord Bird" mini dizi formatında izleyiciyle buluşacak. İç Savaş öncesi, 19. Amerika’sında geçen dizi, eski köle Onion’ın hikayesini işliyor. Ethan Hawke dizide, Onion’ı evine alan kölelik karşıtı John Brown karakterine hayat verecek. Brown, 1859’da gerçekleşen ünlü baskının öncüsü olsa da isyan başarısızlığa uğrar. Ancak bu gelişme, İç Savaşı başlatacak olayların başlangıcı niteliğinde olacaktır.

    Hawke dizinin senaryo koltuğunda da Mark Richard ve Anthony Hemingway ile birlikte görev yapacak. Dizinin prodüksiyonunu ünlü yapım şirketi Blumhouse Television üstlenirken yürütücü yapımcı kadrosunda McBride, Jason Blum, Brian Taylor, Ryan Hawke, David Schiff, Jeremy Gold ve Marci Wiseman yer alıyor.

    Hawke projeyle ilgili duygularını şöyle dile getirdi: “Good Lord Bird en sevdiğim kitaplardan biridir. Bu hikayeyi ekrana taşımak her zaman hayalimdi ve aynı derecede hevesli partnerlere –eşim ve aynı zamanda yapımcı partnerim Ryan Hawke ve Blumhouse’daki eski dostlarım- sahip olduğum için çok şanslıyım."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top